sâmbătă, 26 noiembrie 2016

Avem locaş pentru Sfânta Biserică

De mult am tot aşteptat să împărtăşesc această bucurie cu voi, timpul fiind foarte scurt o fac acuma.
După îndelungi căutări, negocieri şi aşteptări avem cu ajutorul Lui Dumnezeu un locaş pentru Sfânta Biserică din cadrul parohiei ortodoxe Sf. Prooroc Zaharia şi Dreapta Elisabeta din cadrul comunităţilor din Brunete şi Boadilla Del Monte. 


Noua Biserică se află pe str. Calle Pradillo, nr. 6, Brunete-Madrid/Spania.

După ce am făcut o mică inspecţie a spaţiului am constantat că este foarte bun ca preţ/mărime, chiar dacă necesită mai multe îmbunătăţiri. Spaţiul fiind accesibil oamenilor, având aproape loc de parcare şi un parc pentru copii.  Locul este foarte generos atât pentru sfintele slujbe, amenajarea unei biblioteci cât şi pentru activităţi culturale, misionare, proiecte de tineret, etc.

Da, ştiu până azi ploua în local :d, dar cu ajutorul a doi domni inimoşi şi pricepuţi s-a rezolvat problema :d....deci nu mai este aşa grav cum se vedea iniţial. Apoi tot azi s-au curăţat burlanele de mizerie (frunze, iarbă, etc...), peste 50 de găleţi de mizerie. Şi tot azi s-au mai strâns nişte donaţii pentru a continua lucrările de amenajerea corespunzătoare a noului locaş de rugăciune. 

Deci, suna bine ? 
Ştiu, dar se poate şi mai bine :)

Atunci vă propun ca toţi care doriţi să vă implicaţi în această lucrare să faceţi 3 lucruri, respectiv:
1. Să vă rugaţi pentru terminarea rapidă a lucrărilor;

2. Să vă implicaţi concret la terminarea lucrarilor:
A. fie prin munca fizică/voluntară (românul doar e bun la toate) de luni până  vineri de la ora 16.00 până nu mai putem de oboseală :d
B. fie financiar prin donaţii,

* Orice persoană este invitată să participe şi la punctul A cât şi la B ☺

3. Să daţi vestea mai departe. Fiecare dintre noi să anunţe măcar încă 2 familii şi tot aşa mai departe - despre înfiinţarea parohiei.

Dumnezeu nu rămâne dator !
Har, binecuvântare şi pace tuturor oamenilor care se implică în această lucrare misionară. Amin.

Cu drag,
Pr. Flavius Sebastian Sava.
ps: dacă ne implicăm cu toţii, Duminică 4 Decembrie putem sluji Sf. Liturghie în Biserica noastră. Eu zic că dacă este dorinţă, Dumnezeu ne va da putinţă. (mai ales după atâta amânare).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu